T: +386 31 325 666 | GORELJEK 103, 4247 ZGORNJE GORJE

 • slsl

  Športniki

  Že samo ime Šport hotel Pokljuka govori, da je hotel skozi zgodovino – od izgradnje – gostil športnike.

  Zakaj na priprave v Šport hotel Pokljuka? ››

  ∗ tradicionalni hotel za bivanje športnikov
  ∗ mirno okolje
  ∗ nadmorska višina hotela 1269 m
  ∗ sobe prilagojene potrebam športnikov
  ∗ velika telovadnica za izvedbo treningov in kondicijske vadbe
  ∗ športnikom prilagojena hrana
  ∗ regeneracija z uporabo finske in infrardeče savne
  ∗ možnost bivanja v višinskih sobah
  ∗ možnost uporabe prostorov za izvedbo analiz treningov
  ∗ možnost uporabe prostorov za masažo
  ∗ osebje je do športnikov in njihovih potreb prijazno
  ∗ za vas organiziramo možnost uporabe igrišč in športnih objektov na Bledu in okolici
  ∗ brezplačno veliko parkirišče tudi za avtobuse
  ∗ brezplačna uporaba interneta

  CELOVITA PONUDBA ZA REKREATIVNE IN VRHUNSKE ŠPORTNIKE

  Šport hotel Pokljuka gosti tako profesionalne kot tudi rekreativne in individualne športnike. Tako je hotel na pripravah že gostil biatlonce, triatlonce, gorske kolesarje, nogometaše, odbojkarje, atlete, športnike borilnih športov in plesne skupine. Na podlagi povpraševanja za vas lahko organiziramo tudi celostne priprave, ki vključuje uporabo željenih športnih objektov na Bledu in okolici (fitnes, nogometno igrišče, atletski stadion, drsališče, bazen, odbojkarsko, košarkarsko, rokometno igrišče).

  TRENING V NARAVI ALI TELOVADNICI

  V naravnem okolju Triglavskega narodnega parka je edini hotel, ki s svojo infrastrukuro omogoča zelo dobre pogoje za bivanje in treninge v vseh vremenskih pogojih. Ob ugodni legi bližine biatlon centra Pokljuka, nadmorske višine in okolja, ki nudi izjemne pogoje vadbe v naravi, ima hotel veliko telovadnico, ki omgoča izvedbo športnih aktivnosti, treningov in kondicijske vadbe. Neposredno ob hotelu do poletja načrtujemo ureditev dodatnih športnih površin, ki bodo športnikom omogačale tudi treninge košarke, odbojke in ostalih športov na prostem.

  PREHRANA, PRILAGOJENA ŠPORTNIKOM

  Poslanstvo športnih hotelov je, da nudijo pogoje, ki jih vrhunski ali rekreativni športniki potrebujejo v času svojega aktivnega bivanja in priprav. V Šport hotelu Pokljuka se skladno z vizijo razvoja naše dejavnosti trudimo zadostiti potrebam športnikov. To uresničujemo s kreativnostjo športnikom prilagojene prehrane, pogojev za izvedbo tehničnih in kondicijskih treningov kot tudi nujno potrebno regeneracijo.

  VIŠINSKE SOBE

  Višinske sobe z največjo kapaciteto ležišč v Sloveniji, so nova pridobitev hotela, ki omogoča športnikom večji učinek priprav. Dokazano je, da je najboljši učinek za športnike dosežen, če spimo na višini in treniramo v normalnih pogojih. Sodoben sistem omogoča simulacijo višine do 3500m in s tem koncentracijo kisika po posameznih sobah. Z bivanjem v višinskih sobah se dviguje število eritrocitov v krvi, kar izboljšuje prenos kisika v mišice. Rezultati bivanja v višinskih sobah se kot večja zmogljivost organizma pokažejo po nekajdnevni nastanitvi. Zaradi nadmorske višine, na kateri je Šport hotel Pokljuka, je prilagoditvena faza krajša.

  Višinske sobe
  Pošljite nam vaše povpraševanje