T: +386 31 325 666 | GORELJEK 103, 4247 ZGORNJE GORJE

 • slsl

  Zabave, praznovanja in pogostitve

  Zaupajte nam svoje želje in skupaj bomo pripravili dogodek, ki ga še dolgo ne boste pozabili. V prijetnem ambientu Šport hotela Pokljuka organiziramo zabave, praznovanja in pogostitve ob različnih priložnostih.

  Priložnosti ››

  ∗ osebni praznik ali obletnica,
  ∗ rojstnodnevna zabava za otroke,
  ∗ poročno slavje,
  ∗ poslovno kosilo ali srečanje poslovne narave,
  ∗ družabni in družinski dogodki.

  HRANA

  Ena najpomembnejših sestavin dobre zabave je hrana. Našo pestro kulinarično ponudbo navdihujejo posamezni letni časi in uporaba sestavin domačih Pokljuških in Bohinjskih pridelovalcev. Tradicionalne dobrote pripravljamo s pridihom sodobnega. Nabor pijač v naši ponudbi je bogat, zato pripravljeno hrano usklajeno spremljajo vina slovenskih vinarjev. Če želite nekaj posebnega in drugačnega, vam priporočamo tradicionalne jedi znaka »Bohinjsko«, ki zagotavljajo geografsko poreklo in visoko kakovost proizvodov in storitev.

  ORGANIZACIJA ROJSTNIH DNI

  Pogosto v Šport hotelu Pokljuka organiziramo rojstnodnevna praznovanja otrok, saj ambient in okolje hotela omogočata nepozabno doživeto »popotovanje v svet igre in smeha«. Praznovanje prijetno popestri spremljevalni animacijski program, ustvarjalno-kreativne aktivnosti v multifunkcionalnem prostoru, ter igre na prostem v prostrani Pokljuški planoti in ob iskanju zakladov gozdnega škrata.

  Število animatorjev, prisotnih pri praznovanju rojstnega dne, je odvisno od števila otrok in izbrane teme družabnih, kreativnih ali športnih animacij.

  Pošljite nam vaše povpraševanje