T: +386 31 325 666 | GORELJEK 103, 4247 ZGORNJE GORJE

 • slsl

  Lokalna kuhinja

  V hotelu Šport hotela Pokljuka je restavracija, dnevni bar s sončno teraso in šport bar, ki je povezan z večnamenskim prostorom za družabne aktivnosti in zabavo.

  Novosti ››

  Kot novost v hotelu pripravljamo sivnjsko ribico z domačimi sirovimi štruklji in gobovo omako.

  Odpiralni čas ››

  Restavracija je odprta vse dni v letu tako za goste, ki so nastanjeni v hotelu kot individualne raziskovalce, naključne obiskovalce, sprehajalce, kolesarje, družine in skupine.

  Bar in restavracija sta odprta med 8:00 in 22:00 uro. Jutranja kava vas prebudi, da lahko z nasmehom pričnete z izzivi dneva.

  Dnevna kosila vabijo mimoidoče med 11:00 in 15:00 uro.
  Naš A la carte meni vsebuje ob tradicionalni gostinski ponudbi tudi sveže pripravljene jedi na žlico – ričet in joto, jedi z žara, sivinjska rebra, perutničke, lahke solate, štruklje.

   

  IZBIRA HRANE

  Zdravo življenje in razpoloženje je v veliki meri odvisno od tega, kakšno hrano uživamo. Naše goste želimo razvajati s široko kulinarično paleto ter ponuditi pester izbor zdravih in okusnih jedi. Če k temu dodamo še prijeten ambient in kakovost postrežbe, se lahko navadnen obrok spremeni v pravo doživetje, kakršno sodi k sproščujočemu oddihu v naravnem okolju Triglavskega narodnega parka. Pa naj gre za kratek obisk, priložnostni dogodek ali večdnevno bivanje v našem hotelu.

  SESTAVINE

  V naši prenovljeni restavraciji je poudarek na jedeh, pripravljenih iz lokalno pridelanih sestavin, saj je Šport hotel Pokljuka vključen v projekt »Bohinjsko«. Svojim gostom želimo približati tradicionalno lokalno hrano, pripravljeno s pridihom sodobnega. V skrbi za uravnoteženo in kvalitetno hrano se prilagajamo željam in potrebam gostov. Pripravljamo posebno hrano za športnike, brezglutenske in vegetarijanske jedi.

  VABLJENI

  Naši gostje se pri nas počutijo prijetno in udobno. Od najbojše jutranje kave na Pokljuški planoti, kosila in okusnega prigrizka po aktivnem dnevu, pa vse do gala večerje in prireditvenih pogostitev ob poslovnih dogodkih in praznovanjih. Restavracija je odprta vse dni v letu tako za goste, ki so nastanjeni v hotelu kot individualne raziskovalce, naključne obiskovalce, sprehajalce, kolesarje, družine in skupine. V prijetnem ambientu prenovljenega hotela po predhodnem dogovoru pripravljamo kulinarične dobrote za posebne priložnosti kot so svečane večerje, rojstnodnevne zabave, poslovni dogodki in poroke.

  Pošljite nam vaše povpraševanje